Nyerges - Bognár Kerékpár
Cím: Fejér megye  
  8000 Székesfehérvár, Vértanu u. 3. térkép >>
Tel.: (22) 325-635  
Mobil: (30) 641-4856  
E-mail: nybibike@gmail.com  
 
Üdvözöljük az N.B.I SPORT BT. weboldalán!

Bemutatkozás


Köszönjük megtisztelő bizalmukat, de a kerékpárkereskedésünk megszűnt. Szervízünk továbbra is működik és vállaljuk kerékpárok rövid határidős javítását.

A VIDEOTON kerékpáros szakosztályának megszűnése után, 1989-ben, egyéni vállalkozóként verseny kerékpárok építésével foglalkoztam. Mivel 1969-től 82-ig a VIDI-ben versenyeztem, 1982-től utánpótlás, majd 1985-től vezető edzőként dolgoztam az SC-nél. A rendszerváltás idején csak azt tudtam elképzelni, hogy én mással nem foglalkozhatom, csak a kerékpározással kapcsalatos tevékenységgel, mivel életem jelentős részét a sport töltötte ki.

Ezek után 1990-ben megalakítottam az NBI Sport Bt-t. Első időszakban, verseny- BMX, és MTB - kerékpárokat szereltünk össze. Miután az üzlet komolyabb lendületet vett, egy üzlettársammal létre hoztuk a MATAI Kft-t. TAIWAN-ból importáltuk a kerékpár- alkatrészeket, és az összeszerelést egy 30 fős kisüzem végezte. 1991-1995 között mintegy negyven-ezer kerékpárt szereltünk össze. A mai számokat ismerve nem tűnhet túl soknak, de ez az akkori viszonyok között az ország második üzemét jelente. Sajnos az Olaszországi behozatal, és a távolkelti import vámok erősen gyengítették a piaci lehetőségeinket, és az árversenyben nem tudtuk tartani a lépést az európainak számító Olasz importtal, ezért ezt a tevékenységünket 95-ben abbahagytuk.

Az NBI Sport Bt 95-től kizárólag kiskereskedelmi tevéknységet folytat, és családi vállalkozás formájában igyekszik, a legjobb szakmai színvonalon, vevőit kiszolgálni. A sportban, versenyzőként, és edzőként eltöltött évtizedek, és a kerékpárgyártásban szerzett tapasztalataim, egyre biztosabban jelzik, hogy csak a minőségnek van jövője. Sajnálattal tapasztalom, hogy az áruházban vásárolt csoda MTB-ék beállításánál, a vevő nem érti, hogy miért nem tudom beállítani a GÉPET. Ilyenkor már megkaptam azt, hogy biztos nem értek hozzá. Ezek az esetek nagyon elkeserítenek, a több mint 30-éves kerékpáros múltam után, de reménykedem, hogy ezek az emberek egyszer felülnek egy normális bringára, és megértik miről beszéltem. Vállalkozásunk egyik célkitűzése az általunk forgalmazott kerékpárok szervizelése, és alkatrész utánpótlása. Jelentős mértékben hozzájárulunk a kerékpár sport népszerűsítéséhez, több kerékpáros rendezvényt támogatunk. A továbbiakban, hétvégi túra programokat, utánpótlás szintű versenyeket, és egy MTB találkozót szeretnénk rendezni.

 

Nyerges Bognár Imre

cég.vez.


 Linkajánló  ||  © 2009 Miskolczy Zoltán /avasweb.hu/